Home Koirat

Dogs

Pentuja

Puppies

Tietoa

Info

RTK3

Garboso Dancing in Finland

 • (Yoda Koira.Netissä)

 • Syntynyt: 16.4.2008

  Date of birth


 • Kasvattaja: Diane Nikolaisen, Norja

  Breeder


 • Omistaja: Päivi Ollila

  Owner


 • kaikki hampaat, leikkaava purenta / lonkat C/C / kyynärät 0/0 / polvet 0/0 / steriloitu 2015 / Cushingin-tauti diagnosoitu 01/2019

  all teeth, scissor bite / hips C/C / elbows 0/0 / knees 0/0 / sterilized in 2015 / diagnosed with Cushing in 01/2019


 • NO MVA Isadora's Up to You x Angelview Sahara Hotnight

 • 36cm / 8 kg

 • Agility medi-3 / rally-toko mestariluokka / TOKO-ALO

  agility / rally-obedience / obedience


 • 1xVET-SERT, 2xViron VET-SERT

  1xVET-CC, 2xEstonian VET-CC


 • Yksi pentue: A-pentue (14.2.2011)

  One litter

Yoda on meidän laumamme kuningatar. Se määrää mitä muut saavat tehdä ja toisinaan jopa kuka saa hengittää. Yodan mielestä muita koiria ei tarvitsisi olla lainkaan ja jotakuinkin varauksettomasti se hyväksyy koirista ylipäänsä vain oman lapsensa Leyan ja myös Oosa menettelee sille vielä. Vieraista koirista Yoda ei ole kiinnostunut, mutta jos sellainen tulee Yodaa haistelemaan, Yoda todennäköisimmin antaa lähdöt välittömästi. Yoda on luonteeltaan pidättyväinen, ehkä jopa hieman arka, mutta omaa perhettään se rakastaa varauksettomasti.

Yoda is The Queen of our house. She rules what everybody can do and sometimes even who gets to breathe. She thinks other dogs doesn't need to exist and she only approves her daughter Leya and maybe Oosa. She isn't interested off other dogs but passes them away if they happen to come near her. Yoda is reserved, maybe even shy but she loves her own family very much.

Yoda on mainio harrastuskoira: se rrrakastaa mitä vain lajia, on aina yhtä innoissaan, oli se sitten menossa jälkimetsään, agility- tai rally-tokotreeneihin. Se tekee aina parhaansa ja keskittyy täysillä. Jo seitsenkuisena, kun se aloitti agilityn harjoittelemisen, sillä oli ilmiömäinen keskittymiskyky.

Yoda is awesome in activities: she just loves every sport and is evenly excited to do agility than searching. She does always her best and focuses fully. She had awesome concentration even at seven months old when she started agility.

Yoda hankittiin ajatuksella, että siitä tulee kennelimme kantakoira ja sillä onkin yksi pentue, A-pentueemme. Valitettavasti A-pentuetta varjostaa mm yhden pennun sairastuminen legg-perthekseen, joten useampaa pentuetta Yodalla ei teetetty, eikä Yodan linja muutoinkaan tule jatkumaan. Yoda sterilisoitiin syksyllä 2015. Sterilisoinnin myötä Yoda kasvatti itselleen upean leijonaturkin ja se onkin ehtinyt saada sertin näyttelyistä veteraaniluokasta (lisäksi sillä on kaksi veteraanisertiä Virosta). Valitettavasti viime aikoina erilaiset terveysongelmat ovat vaivanneet Yodaa eikä ole kovinkaan todennäköistä, että sitä enää tultaisiin näkemään näyttelyissä. Muissa harrastuksissa käymme sen kanssa edelleen nauttimassa yhdessä tekemisen riemusta.

Yoda was supposed to be our base bitch for medium poodles and she has one litter, A. Unofortunately there's legg-perthes in one of the puppies so Yoda was taken out from whelping. Yoda was sterilized in fall of 2015 and she grew nice lion after it. She has veteran-CC from Finland and two veteran-CC's from Estonia. She has had different health problems lately and won't be seen in dog rings anymore. Other hobbies haven't been forgotten and she does them with passion to do things together.