Home Koirat

Dogs

Pentuja

Puppies

Tietoa

Info

BALT LV LT FI EE MVA, LT EE jMVA RTK1

Jumparound Burst of Joy

 • (Uikki Koira.Netissä)

 • Syntynyt: 24.5.2016

  Date of birth


 • Kasvattaja: Anniina Salo, Tuusula

  Breeder


 • Omistaja: Ronja & Päivi Ollila

  Owners


 • lonkat C/C / kyynärät 0/0 / polvet 0/0 / selkä VA0, LTV0

  hips / elbows / knees / back

 • Laboklin-test (12/2018)
  • DM N/N
  • vWD N/N
  • NEWS N/N
  • prcd-PRA N/N
  • rcd4-PRA N/N

 • HU MVA RU MVA Edison From Golden Regia x FI MVA BALT MVA BALT JMVA Golfire's Tiaxcala

 • 39-40cm (virallinen) / 9 kg

 • Agility medi-1 / rally-toko avoin luokka / TOKOn alkeet

  agility / rally-obedience / obedience


 • 1xNORD-SERT, 1xCACIB

  1xNORD-CC, 1xCACIB


 • Yksi pentue: C-pentue (19.3.2019)

  One litter


Uikkia etsittiin pitkään ja hartaasti, yli vuoden päivät. Tarkoituksena oli löytää keskarinarttu, jonka molemmat vanhemmat olisi terveystarkastettu ja joilla olisi myös harrastustaustaa. Katse oli suunnattu lähinnä ulkomaille, mutta lopulta nappasi onneksi täältä Suomen kamaralta, ja niin Uikki kotiutui vuoden 2016 kesällä.

We searched Uikki for a long time, over an year. We wanted to find a litter whose both parents were health tested and who had some results on agility etc. Mainly search area was aboard but luckily we found her from Finland and so she came to our lives in summer 2016.

Uikki on ollut paras mahdollinen lisä laumaamme! Se osaa lukea muita koiria mitä parhaiten ja ei provosoi muita koiria mitenkään. Uikin myötä myös ennen niin äkäinen Tito suli, ja ne ovatkin toistensa sielunkumppanit. Myös pestis Oosa on ollut ensimmäisestä päivästä alkaen tärkeä Uikille, vaikka kokoeroa alkuun olikin reilusti.

Uikki has been greatest addition to our pack! She reads other dogs perfectly and doesn't provoke them. Because of Uikki before very crumpy Tito has found his soft spot and they're each others soulmates. Also bestie Oosa has been important to Uikki, even though they aren't excactly the same sized.

Luonteeltaan Uikki on pehmeä, iloinen ja nopea oppimaan. Pehmeys näkyy vielä lähinnä epäluuloisuutena uusia asioita kohtaan, vaikka sen kanssa reissaaminen on varsin mutkatonta. Ihan pennusta asti sen kanssa on käyty erinäisillä kursseilla. Uikin kanssa treenataan säännöllisesti agilitya ja taka-alalla TOKOa. Uikki on edistynyt agilityssä hitaasti, mutta varmasti; sen nopeat hoksottimet tekevät sen kanssa harjoittelusta mielekästä. Uikki on ohjaajan peili: radalla ollaan tasan niin varmoja kuin ohjaajakin on. Pikkuhiljaa on löytymässä yhteinen sävel radalla ja sitä myöten ovet ovat avoinna vaikka mihin mahdollisuuksiin, joskin mikään kiire ei mihinkään ole.

Uikki is soft, happy-joy-joy and quick to learn. Softness comes through as suspicity to everything new, even though she is most easy-going travel buddy. She has been trained in different courses since little puppy. Uikki is trained in regular basis in agility and now and then obedience. Her progress in agility has been slow but surely and she is quick to learn things. She is truly mirror to you: she is only as confident as you are. Luckily we aren't in a rush and day by day we're finding our way to work as a team.

Näyttelyissä se on käynyt alusta alkaen ja toiveet onkin korkealla niiden suhteen. Rakenteeltaan siinä ei ole juuri mitään huomautettavaa ja myös liikkeet ovat hyvät. Mahdollisuuksia olisi siis vaikka mihin! Uikin turkkia on alettu nyörittämään lokakuusta 2017 lähtien, ja se on saavuttanut kaikki valionarvonsa nyöritettynä.

She has been in dog shows since the beginning and we have high hopes for her. She has very good physique and movement. Possibilities are endless! Her cording has started in November 2017 and she has got all her champion titles as corded poodle.

Nyöritettynä 4/2018 lähtien.

Corded since 4/2018.

Tulevaisuus on Uikin kanssa täysin avoin, taivaskaan ei ole rajana! Alkuvuosi vuodesta 2019 meni pentujen seurassa, pikkuhiljaa palaillaan normaaliin treenimäärään. Suunnitelmissa loppuvuodelle olisi jatkaa hyvin alkanutta agiuraa, käydä muutamat näyttelyt ja korkata TOKO-ura!

Future is endless with Uikki. Beginning of year 2019 was filled with puppies, now she's slowly getting back to training mode. Plan is to continue her agility career, do few dog shows and also compete on obedience!