Home Koirat

Dogs

Pentuja

Puppies

Tietoa

Info

FI MVA RTK1

Tyystilyksen Armas Valentino

 • (Tito Koira.Netissä)

 • Syntynyt: 14.2.2011

  Date of birth


 • Kasvattaja: Päivi Ollila, Oulu

  Breeder


 • Omistaja: Päivi & Ronja Ollila

  Owners


 • kaikki hampaat, leikkaava purenta / lonkat A/A / kyynärät 0/0 / polvet 0/0 / kastroitu 2014

  all teeth, scissor bite / hips A/A / elbows 0/0 / knees 0/0 / neutered in 2014


 • BH TK1 RTK1 Miracle Minx Black Coffee x RTK2 Garboso Dancing in Finland

 • 41-42cm (virallinen) / 10 kg

 • Agility medi-2 (1xLUVA) / rally-toko avoin luokka

  agility / rally-obedience


 • 1xCACIB

Tito on ensimmäisen pentueen ainoa uroskoira. Se palautui koiravahvuutemme vajaa kaksivuotiaana ja on siitä asti toiminut vanhimman tyttäremme Ronjan sängynlämmittäjänä.

Tito is the only male in our first litter. He returned to us almost two years old and has lived ever since with our oldest daughter Ronja.

Luonteeltaan se on aktiivinen, rohkea ja kiihkeä. Harrastuskoirana oikein mainio tiettyyn rajaan asti; agility on sen ihan ykköslaji sillä siinä saa vaan mennä lujaa! Titon kanssa on myös harrastettu rally-tokoa, mutta siinä on ihan liikaa tylsiä pätkiä sen mieleen.

He is very actice, energetic and passionate. Very good in activities to the certain point; agility is the thing. He has also done rally-obedience but there's too many boring things to him.

Myös näyttelyitä Tito on kiertänyt nuorempana saavuttaen Suomen muotovalion arvon ja CACIBin. Rakenteeltaan Tito on kompakti pakkaus suoralla hännällä ja harittavilla etujaloilla. Tito kastroitiin jouluna 2014 ja se on siitä asti ollut kesät ihan lyhyessä turkissa.

Tito went to dog shows as a youngster and is FI CH and has CACIB. He has good structure with straight tail and wonky front legs. Tito was neutered in Christmas 2014 and has been ever since in short fur summers.

Mikään koirapuistokoira Tito ei ole resurssiaggressiivisuutensa vuoksi, mutta oman lauman kanssa se tulee pääsääntöisesti toimeen. Pehmentymistä luonteen suhteen on ollut havaittavissa Uikin tultua saman katon alle ja ne kaksi täydentävätkin toisiaan ihan täysillä.

Tito doesn't get along with strange dogs but with own pack she gets awell okayish. He has found his soft spot with Uikki and they're each others soul halves.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on viettää kivoja koiranpäiviä ja jos sitä joskus vaikka nousisi agilityn kolmosluokkaankin.

Future plans are to live happy dog life and maybeperhaps third class in agility someday?